Espanyol
Esports Futbol 12/10/2012

Sergio Tejera: "Aconseguir els sis punts a casa seria espectacular"

El migcampista de l'Espanyol considera bàsics els dos pròxims partits contra el Rayo Vallecano i el Màlaga

Efe
1 min

Sant Adrià de BesòsEl migcampista espanyolista Sergio Tejera ha explicat que el seu equip "anirà a mort" amb vista als pròxims partits contra el Rayo Vallecano i el Màlaga, ja que "aconseguir els sis punts a casa seria espectacular, necessitem una victòria i ens reconfortaria moltíssim".

El futbolista blanc-i-blau ha assegurat que la feina del grup "desprèn bones sensacions" i ha apuntat que en aquesta aturada de la Lliga pels compromisos internacionals "hem d'aprofitar per preparar els dos partits que ens vénen, són molt importants perquè cal aconseguir que Cornellà-El Prat sigui un fortí".

De tota manera, Tejera és conscient de la mala situació de l'equip a nivell de resultats: "Hem aconseguit dos punts fins ara i ningú està content amb això. Però segur que si seguim en aquesta dinàmica les coses ens sortiran bé". Actualment l'Espanyol és el cuer en la classificació.

A nivell personal, el migcampista no s'ha mostrat inquiet per la seva falta de minuts. Fins ara només ha disputat dos partits com a titular i la passada jornada va ser descartat. "Són només circumstàncies. He de seguir treballant i guanyar-me la confiança de l'entrenador. És el que tinc en ment ara mateix", ha comentat.

stats