Espanyol
Esports Futbol 20/09/2011

El sub-21 Dídac Vilà confia que "s'obrin les portes" de la selecció absoluta

El defensa periquito sap que Del Bosque té en compte els jugadors campions d'Europa amb la sub-21 i confia a seguir treballant a l'Espanyol per rebre la trucada de l'absoluta

Efe
1 min
Dídac Vilà supera l'entrada de Fabio Daprela en la final de l'europeu.

Sant Adrià del BesósEl lateral esquerre de l'Espanyol ha confessat que en el futur espera arribar a la selecció absoluta, després que Vicente del Bosque hagi inclòs en les seves convocatòries gran part de la defensa de la selecció sub-21. "Veure que ha comptat amb ells demostra que en qualsevol moment es poden obrir les portes. Des de petit somies a jugar amb la samarreta del teu país, i de moment ja ho he aconseguit en les categories inferiors", ha comentat el català, fins ara titular indiscutible al carril esquerre de l'Espanyol.

Dídac, però, no se sent intocable malgrat que és l'únic lateral esquerrà amb fitxa del primer equip: "Ningú ho és en cap plantilla. Els grups estan formats per molts jugadors i també hi ha els futbolistes del filial", ha dit, prudent.

A nivell esportiu, el català ha restat dramatisme a la derrota contra el Saragossa de diumenge passat. "Alguns partits els hem perdut a l'últim minut però també n'hem guanyat d'altres. L'objectiu d'aquesta setmana és anar a aconseguir els sis punts, però no estem fastiguejats, els que sí que ho estan són els que tenen un punt o cap", ha subratllat.

stats