Espanyol
Esports Futbol 28/09/2012

Colotto: "Em trobo bé, però encara he de seguir millorant"

El central de l'Espanyol assegura que es troba cada dia millor de la seva lesió al peu però demana que no se li exigeixi a ell que canviï sol la dinàmica de resultats de l'equip

Efe
2 min
Diego Colotto en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto ha assegurat aquest divendres que després de recuperar-se de la seva lesió, una fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre, es troba bé però encara ha de seguir millorant, deixant entreveure dubtes sobre la seva presència aquest diumenge davant l'Atlètic de Madrid.

Les sensacions del defensa ítalo-argentí, de tota manera, són positives: "Estic content perquè he estat treballant amb el grup (des del 18 de setembre) i estic agafant el ritme que un ha de tenir per poder estar amb l'equip. Tinc moltes ganes perquè em vaig sentint cada vegada millor després de la lesió".

Colotto, d'altra banda, no es considera el salvador de la defensa, qüestionada després dels últims resultats. "No crec que un equip canviï pel retorn d'un únic futbolista llevat que sigui el millor del món, i no és el cas. Però em considero un jugador amb personalitat i que sempre vol guanyar", ha comentat.

El defensa blanc-i-blau ha destacat la qualitat del davanter colombià de l'Atlètic, Radamel Falcao, "encara que a la Lliga cada equip té jugadors molt importants en atac; l'Atlètic té també a Adrián i Diego Costa i, després, el Valladolid, el nostre pròxim rival, té Javi Guerra, per exemple".

Colotto ha assegurat que el joc de l'Espanyol no s'ajusta als resultats obtinguts: "Crec que l'equip per moments fa molt bon futbol, però lamentablement no ha aconseguit els marcadors desitjats. Sempre anem partit a partit i el que toca ara és el més important".

El central, en aquest sentit, ha valorat el possible paral·lelisme entre l'actual situació del club català i la del Deportivo fa dues temporades, quan va descendir. "Fins ara no té cap tipus de similitud amb el Depor més enllà que en aquests primers partits no hem aconseguit sumar tres punts", ha analitzat.

stats