Espanyol
Esports Futbol 18/10/2012

Colotto: "L'Espanyol va confiar en mi i jo he vingut a sumar, ja sigui dins o fora del camp"

El central de l'Espanyol està satisfet amb l'evolució després de la seva lesió al peu i el protagonisme que té dins l'equip. Avisa que la Copa "és una competició bonica de jugar" i que el Sevilla, el rival a setzens, "és perillós"

Efe
1 min
Diego Colotto en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsDiego Colotto ha esquivat els elogis que el situen com el líder de la defensa per la seva veterania i ha explicat que ha vingut a l'Espanyol "a aportar i sumar, ja sigui dins o fora del camp". "El més important és que formem un gran equip i que tots tenim les nostres opcions. Jo treballo cada dia en els entrenaments per poder jugar", ha apuntat.

El futbolista s'ha recuperat totalment de la fissura al cinquè metatarsià del peu esquerre que va patir al juliol. "Ja estic bé. El cos mèdic i els tècnics han aprofitat la setmana sense futbol per baixar una mica les càrregues i estic molt content de com m'he recuperat. He treballat amb el grup cada dia", ha apuntat.

Respecte a la situació col·lectiva, l'italoargentí ha confessat la necessitat de revertir la situació com més aviat millor. "No ens agrada com estem ara, hem de fer-ho bé i intentar aconseguir bons resultats", ha comentat. L'Espanyol és cuer de Primera Divisió amb dos punts de 21 possibles.

Finalment, sobre l'encreuament de la Copa del Rei contra el Sevilla, Colotto ha destacat la importància del rival. "És un equip perillós però la Copa és bonica de jugar i aquest club sempre ha demostrat molt d'interès per aquest torneig. Espero que puguem fer-ho tan bé com es pugui", ha manifestat.

stats