Espanyol
Esports Futbol 27/05/2011

David García: "És molt dur, m'hauria agradat acomiadar-me al camp"

El lateral de l'Espanyol ha assegurat avui que li hauria agradat acomiadar-se de l'afició blanc-i-blava al camp, després de 17 anys vestint els colors de l'equip

Efe
2 min
David García.

CornellàEl lateral de l'Espanyol David García ha assegurat avui que li hauria agradat acomiadar-se de l'afició blanc-i-blava al camp, després de 17 anys vestint els colors de l'equip.

"Estic molt content per tots aquests anys a l'Espanyol. És un orgull per a mi. He pogut complir tots els meus somnis, guanyar títols, ser capità, i l'únic que no he aconseguit ha sigut retirar-me aquí", ha apuntat David García en el seu comiat, després que la direcció esportiva li comuniqués que no el renovaria.

"M'hauria agradat acomiadar-me al camp, però no ha pogut ser. Això és un fins aviat", ha apuntat el català, que encara no té equip per a la temporada que ve.

El jugador ha confessat que passa per un mal moment després de posar fi a la seva etapa com a jugador de l'Espanyol: "És molt dur per a mi i per a la meva família. El meu desig era continuar, però portaré aquests colors amb mi tota la meva vida. Me'n vaig com a jugador, encara que sempre seré un aficionat més".

En el capítol d'agraïments, David García ha destacat especialment l'afició. "Mai no han fallat en els mals moments, sempre ens han donat el seu suport incondicional. La final de Copa del Rei del 2006, al Bernabéu contra el Saragossa, la van començar a guanyar ells en el trajecte de l'hotel al camp", ha recordat.

Amb dues Copes del Rei i un subcampionat de la UEFA, a Glasgow contra el Sevilla, el del planter manresà és un dels futbolistes espanyolistes que més títols ha viscut amb l'entitat: "Espero que això es reconegui al llarg dels anys. Estic orgullós d'haver entrat en la història de l'Espanyol", ha recalcat.

El president, Daniel Sánchez Llibre, ha destacat la qualitat humana de David García: "Espero que pugui estar tres o quatre anys més en actiu i que el seu futur estigui vinculat a l'Espanyol de la manera que ell cregui. Hem tingut pocs jugadors com ell".

El president de l'Espanyol li ha lliurat l'insígnia d'or i brillants de l'entitat.

stats