ESPANYOL
Esports Futbol 15/11/2012

L'Espanyol recupera tots els seus internacionals

Cristian Álvarez, Samuele Longo, Mubarak Wakaso i Christian Stuani ja s'han exercitat a la Ciutat Esportiva aquest dimecres al matí

Efe
1 min
Samuele Longo ja s'ha exercitat amb la resta dels seus companys / RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsL'Espanyol ha recuperat aquest dijous al matí tots els seus internacionals (Cristian Álvarez, Samuele Longo, Mubarak Wakaso i Christian Stuani) i ja s'han exercitat a la Ciutat Esportiva, tot i que alguns han treballat a un ritme més baix que la resta dels seus companys.

Cristian Álvarez ha aterrat a Barcelona a primera hora i únicament ha realitzat una part de l'entrenament. El porter, que s'estrenava en una convocatòria amb la seva selecció però no va jugar, va veure com l'Argentina va empatar a zero a l'amistós que va disputar contra el combinat de l'Aràbia Saudita a Riad.

El davanter uruguaià Stuani ha arribat aquest dijous al migdia i ha fet treball individualitzat a la Ciutat Esportiva. L'Uruguai es va enfrontar en un còmode amistós a Polònia a Gdansk (1-3) i el futbolista blanc-i-blau va saltar al camp en el minut 84.

Per la seva banda, el migcampista ghanès Mubarak Wakaso s'ha incorporat també a l'equip després d'un llarg desplaçament. El futbolista va ser l'autor del gol que va donar la victòria a la seva selecció davant la de Cap Verd (1-0). Aquesta jornada, Wakaso torna a estar disponible per a l'Espanyol després de quedar-se fora la setmana passada per sanció.

Finalment, l'internacional italià Sub-21 Samuele Longo ja va tornar a Barcelona dimecres. El davanter va disputar un partit contra Espanya (1-3) i va ser l'autor del gol de la selecció transalpina. Longo apunta a titular aquest dissabte a Mestalla contra el València per la baixa per sanció del seu company Stuani.

stats