Espanyol
Esports Futbol 10/06/2011

Sánchez Llibre: "Condal no serà un titella"

El president de l'Espanyol ha assegurat a Catalunya Ràdio que deixarà el càrrec el pròxim 12 de juliol amb molta tranquil·litat pel funcionament esportiu del club

Efe
1 min
Dani Sánchez Llibre, en la roda de premsa.

BarcelonaDaniel Sánchez Llibre, president del RCD Espanyol, ha assegurat que deixarà el càrrec el pròxim 12 de juliol amb molta tranquil·litat pel funcionament esportiu del club, i ha assegurat que el seu probable successor, el vicepresident Ramon Condal, "no serà un titella".

"Condal no serà una marioneta i qui pensi així està molt equivocat. Que la gent no cregui que serà un president transitori o que vol estar aquí només per la foto i anar-se'n a casa", ha assegurat Sánchez Llibre en declaracions a Catalunya Ràdio.

"Potser s'emporten algun ensurt, hi haurà moltes sorpreses perquè té moltes ganes", ha afegit.

L'edat de Condal, 73 anys, tampoc és un problema per a Sánchez Llibre: "Una persona amb aquesta edat no està acabada, ni moltíssim menys. La idea que té és dirigir el club. Estarà el temps que ell vulgui estar en el càrrec i crearà un consell amb gent que estigui amb ell a mort, com és normal".

Sobre el futur de l'Espanyol, el president dirà adéu sense preocupacions: "El 80 per cent del nostre pressupost és el que correspon a la parcel·la esportiva de l'entitat i confio molt en l'equip de treball que formen l'entrenador Mauricio Pochettino i el director esportiu Ramon Planes, perquè és dels millors", ha apuntat.

stats