ESPANYOL
Esports Futbol 17/01/2013

Aguirre adverteix que no poden confiar-se davant el Mallorca

El tècnic de l'Espanyol insisteix a dir que no es poden relaxar malgrat estar fora del descens

Efe
2 min
Javier Aguirre, entrenador de l'Espanyol, comentant l'entrenament / RCD ESPANYOL

Cornellà de LlobregatL'entrenador de l'Espanyol, Javier Aguirre, ha advertit, sobre el partit d'aquest divendres contra el Mallorca a Cornellà-el Prat, que l'equip no ha de confiar-se ara que ha sortit dels llocs de descens.

"Si pensem que el partit serà còmode o fàcil ens passaran per sobre, no podem perdre de vista que és un rival directe", ha alertat. El tècnic mexicà ha insistit que no hi pot haver relaxacions malgrat veure's fora del descens. "Estem només un punt per sobre, no podem abaixar la guàrdia. Ens toca patir i a mi exigir cada dia als jugadors perquè, malgrat que puguin tenir cert descans anímic per això, encara falta molta temporada", ha comentat.

D'altra banda, Aguirre ha explicat que la inclusió definitiva del nou fitxatge, l'extrem búlgar Martin Petrov, està pendent de l'arribada de la documentació necessària: "Estem esperant, però si la tenim fins i tot està a punt per ser titular".

El migcampista Cristian Gómez és novetat d'última hora a la llista, mentre que sobre el retorn del brasiler Felipe Mattioni, que s'estrena en una convocatòria de Lliga després d'estar dos anys pràcticament aturat per dos greus lesions, Aguirre ha apuntat que el lateral "està feliç, es mereix entrar i ser a la banqueta, és un jugador molt estimat". El tècnic de l'Espanyol, a més, ha destacat el "creixement" del davanter italià Samuele Longo.

En un altre ordre de coses, el mexicà ha revelat que va intentar recuperar el davanter francès de Las Palmas Thievy Bifouma, cedit per l'Espanyol aquest estiu, però per contracte era inviable.

Finalment, Aguirre ha valorat molt positivament el paper de l'afició: "No hem tingut sort amb els horaris però la gent ha vingut i crec que està contenta. En cada partit els he vist més animosos, amb més alegria i crec que la gent ens correspondrà. Tant de bo la grada no hagi de patir davant el Mallorca".

stats