Espanyol
Esports Futbol 31/12/2010

Javi Chica: "Estic molt content per sumar 100 partits amb l'Espanyol"

El lateral periquito ha deixat clar que l'Espanyol s'hi juga molt a Mestalla, on la plantilla espera un partit difícil davant un rival directe com són els homes d'Emery

Natalia Arroyo
1 min
Javi Chica durant la roda de premsa.

BarcelonaEl mateix Javi Chica ha reconegut que té moltes opcions de jugar contra el València, i això suposaria el seu partit 100 amb la samarreta de l'Espanyol. "És molt bonic arribar a aquesta xifra i estic molt content", ha dit.

Sobre el partit contra el València, el defensa ha deixat clar que si l'equip manté la línia de futbol que ha tingut fins ara, tindran "molt a dir a Mestalla" i ha recordat que "tenim els mateixos punts i serà un partit important".

El lateral periquito ha recordat la derrota de l'any passat a Mestalla i ha aclarit que "va fer mal, perquè es va perdre just al final". "Ara estem jugant molt millor i les darreres derrotes no les hem merescut. Hem d'aprendre dels errors i esborrar això".

Chica acaba contracte el juny de 2011, però no ha resolt encara el seu futur. "Vull que l'Espanyol acabi al més amunt possible a la classificació i a nivell personal, jugar el màxim de partits".

stats