Espanyol
Esports Futbol 23/12/2010

Joan Collet: "Hem estat anys criticant el centralisme i el Madrid, i ara estem fent un apartheid encara més dolent amb l'Espanyol"

El conseller delegat ha parlat sobre l'atenció que els mitjans dediquen a l'Espanyol i sobre l'horari del partit de tornada contra l'Atlètic, previst pel 6 a les 20.00 hores

Natalia Arroyo
2 min
Joan Collet durant el dinar amb la premsa.

Cornellà-El PratDurant el dinar de premsa de l'Espanyol a la llotja de Cornellà-El Prat, Joan Collet ha parlat per denunciar la poca atenció que dediquen els mitjans a l'Espanyol. "L'únic que podem dir és que el club es posiciona en la mateixa línia que ja va manifestar l'entrenador, Mauricio Pochettino. Estem contents amb el dia a dia de l'Espanyol i tots els que ens feu el seguiment, viatgeu i doneu els partits i els entrenaments per ràdio, o tele, o n'escriviu. D'això, el club no té cap queixa. Però sí que és cert que quan surts d'aquest cercle, ens trobem menyspreats i això un club històric com el nostre no ho pot permetre".

Collet ha seguit amb el discurs, recordant que el club "té 110 anys d'història, som de Barcelona, som de Catalunya, igual que l'altre equip". I ha denunciat que durant aquests dies posteriors al derbi, "s'han dit coses que han fet mal". "Sembla mentida la poca memòria, esportivament, que tenim en aquest país. Ens hem passat anys criticant el centralisme i el Reial Madrid, i el que s'està fent aquí ara amb l'Espanyol i la relació amb el Barça és un apartheid molt més dolent del que es feia abans".

Ahir es va casar el president i, segons Collet, "vam trobar tots algun forat per seguir el partit contra l'Atlètic, tot i que no vam veure'l sencer". Tot i això, li consta pel que ha "llegit i parlat amb en Ramon Planes, que la imatge va ser molt bona" i que l'equip "no mereixia perdre".

Sobre el partit de tornada, previst pel dia de Reis, a les 20.00 hores, Collet ha reconegut "que fos quin fos l'horari, són males dates". "Hi havia la possibilitat de jugar el 5, però ho teníem molt complicat, perquè els operatius de la Guàrdia Urbana estaven destinats a la cavalcada. Considerant totes les opcions, estic satisfet amb el fet de jugar el 6 a la tarda". El conseller ha deixat clar que el club no farà cap acció especial per animar l'afició a anar a l'estadi. "Poca crida s'ha de fer. Ja estem fent una mitjana de 25.000-30.000 persones, i el partit és prou maco i la Copa és una il·lusió que tenim tots".

stats