Copa del Rei
Esports Futbol 05/01/2011

Pochettino: "No ens tornarem bojos, però sortirem a buscar el partit des del primer minut"

Pochettino ha anunciat canvis respecte a l'equip que va caure a Mestalla, i ha assegurat que la plantilla té "la il·lusió, el convenciment i les ganes de revertir el resultat"

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino durant una roda de premsa.

BarcelonaA Cornellà-El Prat, l'Espanyol està obligat a aixecar un mal resultat de l'anada de vuitens de Copa del Rei davant l'Atlètic de Madrid. No serà fàcil, i el resultat és "perillós". Mauricio Pochettino, però, ha deixat clar que l'error seria no ser conscients que tindran 90 minuts per fer un parell de gols. "No és un resultat tan gran com per anar bojos des del primer minut, però com sempre fem, sortirem a atacar, a buscar el partit en tot moment"

Tot i així, no ha amagat que serà clau aconseguir gols, i com abans millor. La baixa d'Osvaldo "és una pena, com ho va ser a València". "Sempre és un inconvenient no poder comptar amb un jugador com ell". Ha descartat que el jugador sigui infiltrat i ha deixat clar que l'equip no ha treballat més el gol que altres setmanes. "Sempre treballem pensant en tots els aspectes del joc, no només l'efectivitat en atac. En un partit, no n'hi ha prou amb crear ocasions, sinó que cal materialitzar-les. Contra el València no vam matar el partit en les oportunitats que vam tenir, i després una acció il·legal ens va treure l'empat. Contra l'Atlètic, el joc es definirà a les dues àrees, tant en defensa com en atac".

El tècnic confia que el seu equip sabrà llegir el partit i ha previst uns primers minuts trepidants. "Seran, segur, molt intensos. Per l'ambient que hi haurà, un ambient de Copa a Cornellà. L'Atlètic ha jugat molts partits així. Serà un partit disputat, amb tots els al·licients d'un partit de Copa. No hi ha més enllà d'aquest partit: o passes la ronda o caus eliminat".

L'argentí ha insistit que "el resultat no és tan dolent". "Espero que estiguem vius molts minuts. Hem perdut la primera part, els primers 90 minuts a Madrid, però ara tenim l'opció de capgirar la situació a la segona part, a casa nostra". I ha sentenciat que no sap com afrontarà el partit l'Atlètic de Madrid, però que per la seva part, estan "convençuts" que són "capaços de remuntar el marcador".

Davant la possibilitat que es superi la ronda i el rival sigui el Madrid, l'entrenador ha dit: "La Copa és bonica per ella mateixa, i no mirem contra qui ens enfrontarem després, ja és prou difícil superar l'Atlètic".

stats