Espanyol
Esports Futbol 30/01/2011

David García: "Víctor Álvarez és el futur de l'Espanyol"

El lateral esquerre és una de les opcions que contempla Pochettino per a l'onze contra el Vila-real, però la falta de rodatge pesa en contra de les opcions, respecte a Chica o Javi López

Natalia Arroyo
2 min

Sant AdriàVa ser el final de la roda de premsa, però és l'inici d'una nova etapa que comença avui contra el Vila-real. A David Garcia li van preguntar per la jove perla del planter, Víctor Álvarez, de 17 anys i el veterà periquito es va desmarcar per assegurar que era "el lateral del futur". "Té un gran potencial i serà el futur de l'Espanyol".

David Garcia va reconèixer també que estava "content de tornar a l'equip" després que entrés en la llista de convocats després de més d'un mes de baixa per lesió i/o decisió tècnica. "Tinc ganes de tornar a jugar i estic bé, ja fa setmanes que estic entrenant a bon ritme", va dir.

Sobre el fitxatge de Dídac, el lateral de l'Espanyol va dir que s'alegraven per ell, "que era una bona oportunitat" i va negar estar cansat d'haver de lluitar cada any per ser titular. "No em cansa haver de competir i disputar-me el lloc amb qui sigui per a jugar, que això és cosa del futbol".

Un dels capitans no va voler parlar de la seva renovació, ja que considera que no "és el moment de parlar-ne, primer ve el Vila-real, un rival molt complicat de guanyar". En relació al partit d'aquest vespre, va admirar sobretot el talent del rival "de tres quarts de camp endavant".

No creu que les baixes de Víctor i Dídac impliquin una baixada en el rendiment de l'equip. "Tots tenim l'experiència suficient com per afrontar el partit amb garanties. Qui jugui, ho farà igual de bé que ho feien Víctor i Dídac", va dir contundent.

Ambiciós, David Garcia va reconèixer que si es guanya al Vila-real "l'equip podria pensar en fites importants". I va insistir, donant un altre titular: "Hem de començar a pensar que aquest equip pot fer grans coses".

stats