Espanyol
Esports Futbol 27/12/2010

L'Espanyol torna aquesta tarda als entrenaments

La plantilla blanc-i-blava tornarà a la feina per preparar el partit de Lliga contra el València del dia 2 i la tornada de Copa contra l'Atlètic de Madrid del dia 6

Natalia Arroyo
1 min
La plantilla entrenant-se a Sant Adrià.

BarcelonaMauricio Pochettino i els seus homes tornaran a trobar-se avui a l'entrenament d'aquesta tarda a Sant Adrià. Després de poc més de quatre dies de vacances –des del partit de Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid–, els jugadors es reincorporen a la feina amb la mirada fixada en el València, proper adversari dels periquitos en lliga.

Coses del calendari i de la classificació: l'Espanyol afrontarà la primera setmana de l'any unes jornades força complicades. El València és el rival més pròxim i, ara per ara, un de directe, empatat a 28 punts amb els blanc-i-blaus. El millor balanç golejador, però, deixa els valencians quarts, mentre que situa els periquitos cinquens, fora dels llocs de Lliga de Campions –però a l'Europa League.

A més, no es perd de vista l'altra gran cita de la setmana: la tornada de Copa del Rei contra l'Atlètic de Madrid, en què l'Espanyol haurà de remuntar a Cornellà-El Prat l'1-0 desfavorable de l'anada.

Els propers compromisos de lliga seran contra el Saragossa a casa, desplaçament a Sevilla i a Getafe (inici de la segona volta), i rebuda del Vila-real a casa.

stats