Espanyol
Esports Futbol 02/01/2011

Forlín: "Serà un desafiament enfrontar-nos amb jugadors tant importants com té el València"

El defensa ha reconegut, a més, que la plantilla està "il·lusionada amb la idea de jugar a Europa" però que la consigna ha de seguir sent "anar partit a partit"

Natalia Arroyo
1 min
Forlín defensa Toquero, amb l'ajuda de Verdú.

Sant AdriàContra el València, serà el primer partit de l'any i Juan Forlín ha reconegut que s'espera "un partit bonic i disputat". La plantilla l'afronta "amb moltes ganes perquè en joc hi ha 3 punts molt importants". Els valencians, quarts, i els espanyolistes, cinquens, empaten amb 28 punts i s'estan disputant una plaça de Lliga de Campions.

Segons Forlín, però, això no obsessiona a l'equip. "Acabar en llocs de privilegi seria molt bonic", però prefereix no desitjar més que "salut" al 2011. "La resta, el que hagi de venir, ens ho haurem de guanyar dia a dia". "Ara arriba València i ja al Calderón vam demostrar que som capaços de guanyar en un camp difícil, i aquella és la línia a seguir".

La defensa periquita tindrà feina amb davanters com Aduriz, o la segona línia amb Mata i Joaquín. "Són grans jugadors i haurem d'estar molt atents per aturar-los", ha dit. Personalment, li exigirà un marcatge especialment concentrat i intens a l'anticipació. "Tots són desafiaments en aquesta lliga tan competitiva i demà ho serà també. És molt especial, com a central, poder jugar contra aquesta classe de jugadors".

stats