Espanyol
Esports Futbol 29/11/2010

Aquest Espanyol vol i pot aspirar a molt més que a lluitar per la permanència

El migcampista ha assegurat que cada dia "es troba millor", que l'equip "està amb molta confiança" però que, alhora, "cal ser prudent i seguir en la mateixa línia"

Natalia Arroyo
1 min
Javi Márquez intenta aturar Simao durant el matx contra l'Atlètic de Madrid al Calderón

Sant AdriàEl migcampista ha atès els mitjans de comunicació i ha repassat el bon moment que viu l'equip després de la victòria al Calderón. "Potser era una de les assignatures pendents (guanyar fora a un camp difícil) i ho vam aconseguir. No obstant això, ara no podem baixar la guàrdia perquè no hi ha cap partit fàcil; hem de continuar responent al màxim", ha indicat.

Márquez ha afegit que els jugadors van creure en la victòria, van sortir convençuts: "Vam saber aguantar l'Atlético i vam estar molt bé. Ens vam posar tres vegades per davant al marcador davant d'un rival com l'Atlético de Madrid. Ells no van poder amb nosaltres".

I, per acabar, ha enviat un missatge ambiciós a l'afició: "Per a aquest Espanyol, lluitar per la permanència és molt poc, molt poc. Tots els integrants d'aquesta plantilla volem lluitar pel màxim. Es veu a un Espanyol amb una altra actitud i no ens conformem només amb els 42 punts. Quan abans ho aconseguim, millor perquè així lluitarem per altres coses".

stats