Espanyol
Esports Futbol 04/02/2011

Baena no viatja a Almeria i Pochettino haurà de fer invents per cobrir el doble pivot

Raúl Baena no s'ha recuperat a temps per entrar en la llista de 19 jugadors convocats que Mauricio Pochettino s'endurà a Almeria, perquè encara arrossega molèsties

Redacció
1 min
Raúl Baena i Romaric lluiten per una pilota.

Sant AdriàDimecres ja ho va insinuar, i avui ho ha confirmat Pochettino: Raúl Baena no viatjarà a Almeria perquè encara no està del tot recuperar de la lesió muscular que va patir fa deu dies. El tècnic de l'Espanyol ha convocat 19 futbolistes, entre ells els joves Raúl Rodríguez (central) i Rui Fonte (extrem). Aldo Duscher és l'altra baixa destacada de la llista, perquè l'argentí ha de complir la sanció després que contra el Vila-real veiés la cinquena groga.

A més de Raúl Rodríguez i Rui Fonte, del filial, la llista la completen Kameni, Chica, David Garcia, Javi Márquez, Galán, Callejón, Luis García, Verdú, Javi López, Forlín, Sergio Garcia, Dátolo, Iván Alonso, Cristian, Amat, Álvaro i Molina.

L'Espanyol juga demà dissabte a les 18.00 hores a Almeria i aquest matí ha fet el darrer entrenament abans de viatjar aquesta tarda en vol xàrter. L'equip tornarà el mateix dissabte després del partit i tornaran als entrenaments dimarts a les 10.30 hores.

stats