Espanyol
Esports Futbol 19/03/2011

Osvaldo i Sergio García tornen a la convocatòria

L'Espanyol viatja a Màlaga amb dinou futbolistes, entre els quals no hi són Javi Márquez, Duscher, Forlín i Callejón, però tornen Amat, Osvaldo i Sergio GArcía

Redacció
1 min

BarcelonaMauricio Pochettino s'endú 19 jugadors a Màlaga, entre ells Dani Osvaldo i Sergio García, recuperats de les seves respectives lesions. No hi són Javi Márquez ni Duscher, que no han superat els problemes físics que han tingut durant tota la setmana.

Pochettino ha inclòs en la llista de convocats un jugador de l'Espanyol B, Isaías Sánchez. Amat torna després de complir sanció i són baixa José Callejón, per acumulació de targetes, i Forlín, que es va lesionar contra el Deportivo de la Corunya.

La convocatòria, doncs, és: Kameni, Chica, David García, Amat, Baena, Luis García, Verdú, Galán, Javi López, Osvaldo, Sergio, Álvaro, Iván Alonso, Cristian Álvarez, Molina, Raúl Rodríguez, Eric, Thievy i Isaías.

La plantilla blanc-i-blava reprendrà els entrenaments dimarts a partir de les 16.30 h a la ciutat esportiva de Sant Adrià de Besós.

stats