Espanyol
Esports Futbol 29/01/2011

Ernesto Galán i David Garcia són les grans novetats de la llista de convocats

Pochettino ja pensa en les opcions que té a la plantilla per suplir les baixes de Víctor Ruiz i Dídac Vilà i ha convocat a dos dels que han d'assumir més protagonisme

Natalia Arroyo
1 min
David Garcia en un entrenament. / RCDESPANYOL.COM

Sant AdriàDavant el Vila-real comença la vida sense Víctor Ruiz i Dídac Vilà. En la primera llista de convocats sense els dos titulars, l'Espanyol ja pensa en els nous jugadors que hauran de participar més a partir d'ara. David Garcia, recuperat ja del trencament muscular que l'ha apartat de l'equip les darreres setmanes, i Ernesto Galán, baixa des del 3 d'octubre per una fractura al peroné de la cama dreta, són les grans novetats.

El primer està cridat a ocupar el lateral esquerre a partir d'ara, tot i que hi ha el dubte de com estarà físicament. Pochettino podria jugar a canviar de banda a Javi Chica i deixar el lateral dret a Javi López que, tot i que també ha estat lesionat, està més rodat que David.

Pel que fa al segon, té un perfil tant de lateral com de central i Pochettino vol començar a introduir-lo en la dinàmica de l'equip per a que s'acobli quan abans millor.

La resta dels convocats són: Kameni, Chica, Javi Márquez, Callejón, Luis G., Verdú, Javi López, Forlín, Sergio, Duscher, Dátolo, Iván A., Cristian, Amat, Álvaro i Molina.

El proper entrenament serà dimarts a les 10.30 hores.

stats