Espanyol
Esports Futbol 03/12/2010

Luis García: "Si guanyem diumenge a l'Sporting, podem fer un salt important a la classificació"

La plantilla blanc-i-blava vol ignorar la classificació per afrontar amb intensitat el partit contra l'Sporting de Gijón, 17è amb 10 punts

Natalia Arroyo
1 min
Luis García amb Bojan a la Copa Catalunya

BarcelonaLa plantilla de l'Espanyol s'ha entrenat avui per seguir preparant el partit contra l'Sporting de Gijón de diumenge. Luís García ha passat per roda de premsa per deixar clar que "no es refia de la situació de l'Sporting". "S'equivoca la gent si pensa que ja hem guanyat", ha dit contundent l'asturià, que coneix bé l'ambient a Gijón.

"Si guanyem diumenge podem donar un pal a la classificació perquè hi ha diversos enfrontaments directes entre els primers equips classificats. Però no serà fàcil. Conec molt bé al seu entrenador, té molta fortalesa i ha sortit de situacions més complicades", ha assegurat.

El davanter creu que l'Espanyol no pot renunciar al seu estil ni a la seva intensitat per seguir a la zona privilegiada de la classificació. "Quan baixes el teu rendiment, encara que sigui un u per cent, es nota en una Lliga tan competitiva com la nostra. Cal sortir molt mentalitzats i esperem que la gent estigui amb nosaltres".

Preguntat sobre els rumors de possibles ofertes que situen Dani Osvaldo fora de l'Espanyol en els propers mesos, ha aclarit: "Osvaldo no marxarà perquè està molt feliç aquí i està gaudint del futbol que estem fent i nosaltres també estem contents de tot el que ens aporta. Espero que es quedi perquè jo sempre vull als millors al meu equip".

stats