Espanyol
Esports Futbol 04/02/2011

Oltra: "L'Espanyol és molt dinàmic i fa un futbol vistós com el Barça i el Vila-real"

L'Almeria rep demà dissabte a les 18.00 hores l'Espanyol, un equip que José Luis Oltra ha definit com "ordenat, agressiu, intens i que viu un gran moment en atac"

Natalia Arroyo
1 min
José Luis Oltra durant el partit de Copa contra el Barça.

BarcelonaJosé Luis Oltra ha parlat a Ràdio Marca Barcelona sobre el partit que enfrontarà el seu equip, l'Almeria, contra l'Espanyol demà a les 18.00 hores. El tècnic ha elogiat l'estil de l'Espanyol, del qual ha dit que "juntament amb el Barça i el Vila-real, és qui fa un futbol més vistós", que els periquitos "juguen molt bé, són molt dinàmics". I ha aprofundit la seva anàlisi de la bona temporada que estan fent els blanc-i-blaus explicant que "tenen bona estructura" i que "Pochettino ha donat un segell agressiu i intens a l'equip que els fa ser encara més perillosos".

No descarta, però, les opcions del seu equip. "Tampoc ningú creia que podríem treure un empat contra el Madrid", ha recordat. En aquest sentit, Oltra ha dit que intentaran "oferir un partit incòmode a l'Espanyol per intentar que no estigui a gust al nostre estadi".

Oltra, a més, ha desvelat que l'Almeria serà fidel "a l'estil propi", pensant a potenciar les seves "virtuts, sent agressius i pressionant també molt". Serà un partit clau en què caldrà "cuidar els detalls, sobretot les accions a pilota aturada".

Per acabar, Oltra ha destacat també el bon moment que està vivint l'Espanyol de cara a gol com un dels factors importants del partit. "Ofensivament l'Espanyol està en un gran moment, amb tothom molt fi de cara a porteria, jugui qui jugui", ha dit i és per això que caldrà que els seus jugadors estiguin "molt atents".

stats