Espanyol
Esports Futbol 20/02/2011

Un Espanyol desconnectat i sense futbol cau golejat al Reyno de Navarra (4-0)

L'iranià Nekounam ha fet el primer gol de cap en un córner i el segon, de penal, després d'unes absurdes mans de Duscher. El tercer ha arribat a deu minuts del final, obra de Lolo i Soriano ha tancat la golejada al 87

Nekouman supera Kameni en el primer gol de l'Osasuna contra l'Espanyol.

BarcelonaDes del primer minut, l'Osasuna ha sortit a buscar el partit, animats per l'esperit del nou entrenador, Mendilibar. Durant la setmana, els jugadors de l'Osasuna avisaven que estaven endollats, que els canvis a la banqueta havien renovat les il·lusions dels jugadors. L'Espanyol ho ha pagat des del primer segon al Reyno de Navarra.

Al minut 14 ha arribat el primer gol de la tarda. Masoud ha picat un córner i el seu company Nekounam ha rematat de cap des de l'àrea petita, picant-la amb potència, fent impossible l'estirada de Kameni. El gol ha acabat de donar ales als locals i ha deprimit un Espanyol que, tot i tenir més la pilota, no està trobant la manera de trenar dues jugades seguides. Li ha faltat una ocasió de gol per confiar. I s'ha desesperat.

Els navarresos han pressionat moltíssim, incomodant l'Espanyol. Davant d'un bloc molt junt, replegat, mossegant a cada centímetre del camp, els de Pochettino no han sabut què fer. No han jugat a res, regalant pilotes en un joc vertical sense sentit.

Pochettino ha mogut peces per reaccionar, donant entrada Javi López i Callejón per David García i Callejón. Però els seus homes han continuat fora del partit. Fruit d'això, als deu minuts de joc, un penal absurd de Duscher ha regalat el segon gol a l'Osasuna. L'argentí ha estirat incomprensiblement el braç i ha tocat la pilota amb el puny dins de l'àrea. Nekounam no ha fallat i ha marcat el 2-0 de penal.

L'Espanyol no ha trobat la fórmula per canviar el guió del partit i l'Osasuna ha jugat molt còmode. De fet, deu minuts abans del final, els navarresos han fet el tercer en una altra acció de desconnexió de la defensa periquita. Lolo ha rematat sol al segon pal, després de diversos errors en el marcatge després d'una falta lateral.

El cap dels jugadors blanc-i-blaus ja no estava al Reyno de Navarra, quan Soriano ha tancat la golejada en una rematada creuada des del primer pal a la que no ha arribat Kameni.

Osasuna: Ricardo; Nelson, Josetxo, Lolo, Monreal; Nekounam, Puñal; Calleja (Ekhi, 83'), Masoud (Vadócz, 87'), Camuñas; i Pandiani (Soriano, 71')

Espanyol: Kameni; Chica, Amat, Galan, David García (Javi López, 46'); Duscher (Álvaro, 61'), Javi Márquez; Luis García, Verdú, Callejón (Dátolo, 46'); i Sergio García.

Gols: 1-0, Nekounam 14'; 2-0, Nekounam (p) 54'; 3-0, Lolo 80'; 4-0, Soriano 87'.

Àrbitre: Pérez Lasa (col·legi basc). Ha amonestat a Calleja (37'), Duscher (54'), Javi López (74'), Camuñas (80').