Espanyol-Barça
Esports Futbol 13/12/2010

Pochettino: "No signo l'empat contra el Barça"

Reconeix i elogia el futbol del Barça, "un dels millors equips de la història", però amb els seus arguments tractaran de plantejar un partit "incòmode"

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaA dies de l'Espanyol-Barça, l'entrenador periquito ha parlat a Canal+ sobre el partit i ha deixat clar que no signa l'empat, i que creu de debò que el seu equip pot guanyar. "Nosaltres tenim molt de coratge, i l'autoestima molt alta. Tractarem de proposar-los un partit incòmode amb els nostres arguments, que també són molts".

I és que l'argentí ha reconegut que davant té un rival complicadíssim. "Quan es planifica la setmana, i s'analitza el joc del Barça, un és més conscient que tenen tants arguments, que s'han de preveure moltes coses". Però confia que queden racons per on fer mal als culers. "Potser sembla que no podem arribar a tot, perquè és un dels millors equips de la història, però tenim arguments per plantar-los cara".

Un d'ells serà la funció de l'afició, i la pressió ambiental a Cornellà-El Prat. "Es trobaran un ambient hostil, notaran la pressió dels aficionats", ha avisat. Guardiola va advertir, i amb raó, que aquest seria el desplaçament més complicat de la temporada per als blaugranes. "És un elogi important per a l'Espanyol", però també ho interpreta com a "una forma de motivar els seus jugadors, un missatge que els envia, un toc d'atenció". "Guardiola intenta preparar els seus futbolistes per al que es trobaran dissabte: un rival molt difícil i un ambient que els posarà nerviosos".

stats