Publicitat
Publicitat

L'equip blanc-i-blau ja ha tornat als entrenaments

Pochettino: "Cap plantilla està tancada a l'inici de temporada"

L'entrenador argentí ha manifestat aquest matí en roda de premsa que, tot i estar content amb la situació actual, no descarta noves incorporacions

De totes maneres, el preparador ha donat el vistiplau a l'actual equip del que disposa: "Estic tranquil, el que tenim s'apropa bastant al que volíem al principi. Les meves peticions les sap la direcció esportiva i el Consell. Però hi ha diverses potes en una cadira i cada part vetlla pels seus interessos. Tenen l'última paraula".

En aquest sentit, Pochettino no s'ha mostrat preocupat pel futur d'Osvaldo i Kameni. "Estic bastant al marge de tot això, no puc preocupar-me abans que apareguin les situacions, perquè ens tornaríem tots bojos. A més, el 80 o 85 per cent dels nostres jugadors són a la palestra dia sí i dia no", ha dit.

Tanmateix, el tècnic confia en la direcció esportiva en cas de baixes d'última hora. "Hi ha una àrea que treballa ja des de fa dos anys i mig i preveu alternatives pel que pugui ocórrer durant aquestes dates. Però nosaltres ens centrem en el present", ha subratllat Pochettino.

Pochettino també s'ha referit a la primera setmana de treball de la pretemporada. "Estem molt satisfets, la gent ha vingut amb moltíssima il·lusió, ganes i entusiasme. Els futbolistes han arribat en millor forma del que un pensa, en un estat físic fenomenal. S'han cuidat durant les vacances. N'estic orgullós", ha dit.

Històries de superació esportiva

Etiquetes

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT