Espanyol
Esports Futbol 05/03/2011

Pochettino: "Ja fa setmanes que competim amb els mateixos, anem curts d'efectius"

L'entrenador de l'Espanyol, però, no vol bloquejar-se amb les lesions i vol mirar endavant, assegurant que contra el Llevant, l'equip "sortirà a competir"

Natalia Arroyo
1 min
Pochettino dóna instruccions al Reyno de Navarra

Sant AdriàMauricio Pochettino ha centrat la roda de premsa en les baixes que té l'equip de cara al partit contra el Llevant. Tot i així, el tècnic no vol desesperar-se i ja mira endavant. "S'ha de prendre tot com vingui. Sóc optimista, vull veure les coses positives. Competirem, més enllà de les baixes", ha assegurat.

I és que l'entrenador blanc-i-blau ha deixat clar que "no es posarà cap excusa, sortirem a jugar, a guanyar el partit". Però també ha sigut sincer i ha reconegut que les baixes preocupen. "La realitat és que anem curts d'efectius. Ens falta una setmana per recuperar gent i tornar a ser un grup més sòlid, perquè portem molts dies jugant amb la mateixa gent. Però tot i així, amb vuit jugadors de la primera plantilla fora de combat, les coses estan anant bé. Esperem recuperar jugadors i arribar bé al tram final de temporada".

Sobre l'estat de Javi Márquez, que ha caigut de la llista de convocats, ha explicat que "es pensava que estava bé però ha hagut de retirar-se abans d'hora avui a l'entrenament, va patir una entrada brutal". Sobre la decisió de l'àrbitre, que no va amonestar Cendrós, simplement ha dit que "potser s'han d'evitar els minuts de descompte quan el partit ja està decidit".

Cap al final, ha avisat del perill del Llevant. "És un dels millors equip de la zona baixa, té ofici i bon potencial en atac, busquen el joc directe i aprofitar l'estratègia". La clau de tot estarà en "com sortirem nosaltres", però Pochettino s'espera del seu rival una sortida "intensa, com la d'Osasuna".

Per acabar, ha recordat que viatja amb 19 futbolistes perquè hi ha "jugadors amb molèsties i algunes coses no estan del tot clares i hem de prevenir".

stats