Espanyol
Esports Futbol 12/02/2011

Pochettino: "Contra el Madrid cal estar concentrats i evitar que surtin verticals"

L'entrenador de l'Espanyol preveu un Madrid "com el que s'ha vist fins ara", sortint al contraatac i ha demanat estar molt "atents a les vigilàncies"

Natalia Arroyo
2 min
Mauricio Pochettino ha parlat davant els mitjans de comunicació.

Sant Adrià del BesósEl Madrid té molts perills, però per damunt de tot destaca la seva verticalitat, la seva capacitat per a construir un atac amb pocs tocs. Pochettino ha avisat que, per evitar que juguin còmodes, caldrà "tenir molta concentració defensiva i jugar i atacar amb la tranquilitat que, si es perd la pilota, tothom està a lloc".

L'ordre és essencial, com també ho ha de ser qui ocuparà el doble pivot juntament amb Javi Márquez. Entre Baena i Duscher, Pochettino diu que "ho té clar", però que no ho desvetllarà "fins una hora abans del partit".

Sobre el Madrid que s'espera, Pochettino ha reconegut que no té clar "què farà Mourinho", però al Madrid "ja se li han vist detalls de com juga, no li cal tenir molt la pilota, és un equip molt vertical, que enllaça bé i trepitja l'àrea en tres o quatre tocs".

El tècnic ha deixat clar que l'Espanyol atacarà com ho ha fet sempre. "No deixarem de fer-ho per evitar que surtin al contraatac. La clau serà implicar els jugadors que no participin de l'atac, per poder atacar tranquils".

Mauricio Pochettino ha afegit que "sempre és important" guanyar després d'una derrota i no ho és més perquè sigui el Madrid. "No ens cal guanyar el Madrid per reivindicar res, perquè la temporada que està fent l'Espanyol ja s'està tenint molt en compte".

El factor Cornellà "sempre és clau", però davant estaran jugadors "són campions del món i estan acostumats a aquests ambients".

Pochettino és conscient que el Madrid "no pot deixar escapar punts" i que no preveu partits igual que en les darreres sortides de l'equip blanc, a Almeria i Pamplona, on ha perdut punts. "Està clar que el Madrid no vindrà a perdre. Per a nosaltres també són punts importants però encara falta molta lliga per decidir res en un partit".

L'àrbitre de demà, Mateu Lahoz, "té molta personalitat" i Pochettino confia en què "no es deixarà condicionar pel que es digui a les rodes de premsa".

stats