Espanyol
Esports Futbol 01/01/2011

Pochettino: "Mestalla serà un escenari bonic per demostrar on volem ser"

L'Espanyol confia molt en la propera jornada a València i espera "començar bé el 2011, millor amb un triomf que amb un empat"

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino durant una roda de premsa.

Sant AdriàMauricio Pochettino ha començat l'any amb energia, content, convençut que l'estil del seu equip és prou sòlid com per mantenir-se a la zona alta. Sobre l'important partit contra el València, ha deixat clar: "Tenim els mateixos punts, és un rival complicat, té grans individualitat. Esperem que es comenci bé l'any, i si tornem amb una victòria, millor que amb un empat. El València és un rival que juga bé al futbol".

És un partit de Lliga de Campions? Li cal a l'equip tornar a reivindicar-se i presentar candidatura a Europa? "Sempre hem de demostrar coses i demà serà un escenari bonic per fer-ho. És un camp difícil, i davant tindrem un dels millors rivals de la lliga. Serà un partit on ens tocarà treballar molt i esperem fer un bon joc".

L'objectiu de Pochettino i els seus és arrencar bé el segon tram de la lliga. "Tothom vol començar bé l'any. L'equip està bé, i pràcticament no ens hem aturat, perquè només hem tingut un parell de dies de descans, i ve a ser com un cap de setmana llarg. No som conscients d'haver-nos aturat per Nadal i per això la plantilla està bé, intensa en la feina. Tenim ganes de començar el 2011 amb bon peu".

Quin rival s'espera? "El València ha variat molt el seu dibuix i no sabem si ens trobarem un València amb un davanter, o dos, o tres. Ho veurem quan ens diguin l'alineació, però hem treballat per tenir controlades les diferents possibilitats". Ha analitzat també l'atac del València, amb el canvi de Zigic, autor del gol a Mestalla l'any passat, i Aduriz, ara. "Ho hem treballat, per evitar que estigui còmode". Sobre el colpeig i la qualitat en el llançament de Tino Costa, ha reconegut que l'equip "ha d'intentar evitar faltes prop de l'àrea". Ha confessat que té una gran relació amb l'entrenador valencianista, Unai Emery. "El saludaré i ens abraçarem".

Els darrers resultats no han sigut bons, amb la derrota amb l'Athletic Club, el Barça i en Copa amb l'Atlètic de Madrid. "L'equip està fent un bon joc i aquest és el camí que creiem que és important per aconseguir els resultats, encara que s'hagi perdut en els últims partits. I el nostre estil està intacte, tot i els resultats".

Ha evitat parlar de la marxa de Feliciano Di Blasi. "Ell ha fet un comunicat i allà ja s'ha dit tot. Ja tindrem temps de comentar-ho, quan sigui una setmana llarga. Ara només toca parlar del València i no podem desviar l'atenció del partit de demà". Jesús Pérez, el nou preparador físic, "té molta experiència i aportarà molt al grup", ha sentenciat.

stats