Espanyol
Esports Futbol 29/01/2011

Pochettino: "Hem cuidat especialment els jugadors que poden estar més afectats"

L'argentí ha explicat que la plantilla està centrada en el partit de diumenge i que la marxa de Víctor i Dídac s'ha viscut amb naturalitat, fins i tot entre els més joves

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino durant una roda de premsa.

Sant AdriàEl tècnic de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha confessat que li preocupa "més l'entorn que no pas la concentració de la plantilla". "És un partit molt important, per poder-nos mantenir a la zona alta. Hem estat molt a sobre dels jugadors per actuar sobre els jugadors que puguin estar més afectats per tota aquesta situació".

A nivell humà, el tècnic ha dit que "és una gran pèrdua, perquè tenia molta estima per tots dos", els havia "vist créixer". És la culminació "d'un treball de molta gent i molts anys". A nivell esportiu, ha reconegut que no està content perquè eren jugadors que estaven "jugant molts minuts".

El tècnic vol fer una lectura positiva de la situació: "Això ens confirma el projecte, és bo. Si equips com el Nàpols o el Milan es fixen en nosaltres, és perquè s'estan fent bé les coses". Pochettino creu en "la gent jove que puja" i creu en "la formació". "Acabem d'encetar el projecte i tenim bones expectatives de cara al futur".

Sobre com ha de respondre l'afició demà, l'argentí creu que sabrà "centrar-se en el partit". "Sabrà assimilar aquesta situació, perquè ja se li han explicat les raons".

La principal fortalesa de l'equip "és el grup" i l'Espanyol ha demostrat la seva capacitat "de reiventar-se". "Més enllà de canviar unes peces i uns noms, l'equip funciona de la mateixa manera. Veig una gran il·lusió del grup, potser això ens ha vingut fins i tot bé per pujar-nos l'autoestima i la confiança, perquè el bon treball de tots, no està passant desapercebut per a ningú".

Una victòria contra el Vila-real "seria una bona oportunitat per demostrar la nostra força com a col·lectiu". "Qui sigui que jugui en el lloc de Víctor i Dídac, ho farà molt bé".

El Vila-real té "una clara proposta per al futbol ben jugat, amb pilota, amb molta qualitat a dalt i és un dels equips que millor juga a Primera".

stats