Espanyol
Esports Futbol 08/01/2011

Pochettino: "Aquest equip s'entrena tan intens que no hi ha res que indiqui que passarà com amb Valverde"

Després de cinc partits sense guanyar, i de caure eliminats a la Copa, l'objectiu per a l'Espanyol és "centrar-se en la Lliga i tornar a guanyar a casa"

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino abans de començar la roda de premsa.

Sant AdriàDesprés d'un seguit de mals resultats, hi ha moltes ganes de recuperar el camí de la victòria. El tècnic ha deixat clar que l'equip segueix sent ambiciós: "És un partit a casa i tothom el vol guanyar. Tenim un rival perillós i ens posarà les coses molt difícils. Com sempre, ho volem guanyar tot, però no es guanya des de la pissarra i cal traslladar les intencions al camp".

Ha centrat els elogis del proper rival, el Saragossa, en el seu entrenador, Javier Aguirre. "Ja el coneixem, d'altres etapes a Espanya. Té molt de caràcter i de seguida ha afegit el seu estil a l'equip. Serà un equip dur, té gent ràpida a dalt, molt lluitador".

Quin partit s'espera? "El Saragossa intentarà trencar-nos el ritme de joc, reduir-nos els espais, i esperar-nos per a sortir a la contra. Disputaran cada pilota, segur, i ens tocarà patir molt per tirar endavant el partit".

L'objectiu és canviar el xip de la Copa i pensar ja en la Lliga. "Hem d'aconseguir un bon resultat i recuperar-nos del cop de l'Atlètic". "Hem tingut partits molt complicats, contra rivals que tripliquen el nostre pressupost i l'equip ha jugat descarat contra tots ells i, excepte el dia del derbi, ha pogut guanyar els partits".

Recuperar Osvaldo "és una bona notícia". No ha desvetllat si el davanter serà o no titular. "Si està a la convocatòria és perquè està bé", ha dit, misteriós.

Ahir se'l va poder veure parlant amb Iván De la Peña. "Ja fa massa temps que està parat, sense poder ajudar l'equip. Té molta il·lusió de tornar a un terreny de joc, calçar-se les botes i jugar". Aviat podrà tornar? "No em correspon a mi marcar els temps de la seva recuperació, però va millorant".

La crisi de resultats "no és tan greu", diu Pochettino. El tècnic ha tallat amb contundència qualsevol paral·lelisme amb la temporada de Valverde, en què l'equip es va enfonsar de cop, després de rondar els primers llocs de la classificació. "No veig indicis de repetir allò de l'any de Valverde. A més, jo no ho vaig viure. Hi ha moltes coses que hem de millorar, però l'equip entrena molt bé, s'entreguen al màxim als entrenaments i al partit. És per això que estic convençut que l'equip no anirà avall".

stats