Espanyol
Esports Futbol 04/12/2010

Pochettino: "El de demà serà el partit més important del que portem de temporada"

De cara al partit de demà, el tècnic no podrà comptar amb Verdú, sancionat, ni Dátolo, afectat pel caos aeri, però recupera a Víctor Ruiz, David García i Duscher

Natalia Arroyo
1 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren un dels gols al Calderón

Sant Adrià de BesósL'Sporting ha hagut d'improvisar el desplaçament a Barcelona en autocar per culpa del caos aeri, i ja fa algunes hores que ha sortit de Gijón. Preguntat sobre aquest fet, el tècnic de l'Espanyol Mauricio Pochettino afirma: "És poc desitjable el que s'està vivint amb la gent afectada pels viatges, i en aquest cas especialment l'Sporting. Tot el que afecti a la resta no ens ha de distreure".

Sobre com afectarà a l'Sporting el canvi de pla, Pochettino comenta: "No puc avaluar com els afectarà físicament el viatge en autocar o tren. Necessito que tothom es prengui seriosament l'Sporting perquè ens ho posarà molt difícil i hem d'estar intensos i concentrats. És un rival molt dur i fort, i necessitem que l'afició ens dongui suport".

Respecte la mala situació del rival, ha avisat: "la classificació enganya, estan per sota del què mereixen". "Portem una setmana estranya, venim de guanyar al Calderón i la Copa Catalunya. Però hem de tenir els cinc sentits fixats en l'Sporting. Hem de mantenir el nivell de concentració, però l'equip està centrat".

I pel que fa al joc de l'Sporting, "tenen molta velocitat, són molt verticals. Et plantegen una batalla des de l'inici. I si no estem preparats per competir en aquests esforços, i igualar la intensitat que ens posi l'Sporting", ha dit l'argentí.

stats