Espanyol
Esports Futbol 24/12/2010

Ramon Planes: "Som conscients que Osvaldo és un valor molt buscat al mercat"

El director esportiu de l'Espanyol ha reconegut que, si s'ha de vendre algun futbolista, el club lluitarà per no "malvendre'l" i treure'n "quantitats importants"

Natalia Arroyo
1 min
Ramon Planes abans d'una roda de premsa

BarcelonaEl bon moment de l'equip s'està traduint en una cotització a l'alça dels principals eixos de la plantilla. Planes ha assumit en declaracions a COM Ràdio que al club li arriben propostes d'altres equips per fitxar certs jugadors. "És cert que hi ha interès, i hem tingut una sèrie de xerrades amb alguns clubs per conèixer la situació de jugadors com Víctor Ruíz o Osvaldo, que són jugadors que interessen".

Quan li han preguntat si la secretaria tècnica està buscant algun jugador per incorporar-lo al gener, Planes ha dit que hi ha garanties dins els components de la plantilla: "En el cas dels centrals, tenim Jordi Amat que té molt de futur. Davant, som conscients que Osvaldo és un jugador molt buscat, i que val molts diners en el mercat".

"Sap greu haver de vendre qualsevol futbolista per una qüestió econòmica", ha reconegut Planes. Resignat, el director esportiu ha deixat clar que, en cas de vendre, "s'ha de vendre per quantitats importants i mai malvendre cap jugador". Tampoc ha confirmat si hi haurà alguna entrada, en cas que surti algun jugador de la plantilla al mercat d'hivern. El que sí que ha deixat clar és que Coro podria marxar, tot i que no n'ha concretat el destí. Sobre Iván Alonso ha dit que "el club espera que es quedi a Barcelona", i ha refusat els rumors que el situen camí de Girona o Elx.

"Encara no sabem què farem amb Chica o David Garcia", ha dit Planes. I ha acabat dient: "Ens agradaria moltíssim que Roberto Martínez col·laborés amb l'Espanyol, perquè gent d'aquest perfil humà i professional és molt important per al club".

stats