El Derbi: Espanyol-Barça
Esports Futbol 14/12/2010

Baena: "Hi posarem intensitat, no agressivitat"

Després del primer entrenament de la setmana del derbi, Raúl Baena ha atès els mitjans i ha deixat clar que tenen "les idees clares per guanyar el partit"

Natalia Arroyo
1 min
Forlín defensa Toquero, amb l'ajuda de Verdú.

BarcelonaEl migcampista periquito ha assegurat que l'equip no renunciarà al seu estil "per jugar contra el Barça" i ha aclarit que jugaran "amb intensitat, però sense agressivitat". "Per guanyar aquest partit s'han de tenir les idees clares, fer un bon futbol i que els jugadors es deixin la pell i l'afició la gola. Només amb intensitat no en tindrem suficient, per guanyar el derbi".

Baena ha afegit que quan juguen contra el Barça, ho fan "sense por, pressionant i amb el nostre estil". "L'any passat ens va anar força bé", ha recordat. L'ex blaugrana –va aterrar a Barcelona quan era cadet i va abandonar l'entitat culer quan era juvenil per fitxar per l'Espanyol– ha deixat clar que tota la plantilla coneix "el joc del Barça", però també saben que porten "set victòries a Cornellà-El Prat". "Volem la vuitena", ha dit amb rotunditat.

El malagueny espera un partit molt disputat: "Els dos equips ho donarem tot. Hi ha una gran rivalitat, és un partit especial, un derbi ho és per a tot el món". I, preguntat pel seu passat blaugrana, ha reconegut que per a ell "ho és també", ni més ni menys. "Tots els meus companys i jo tenim moltes ganes de jugar-lo ja".

stats