Espanyol
Esports Futbol 23/03/2011

Baena: "Sóc ambiciós i puc donar més"

El migcampista ha comentat que la seva convocatòria per jugar amb la sub-21 contra Bielorússia el 28 de març a Alcalá de Henares és "fruit" de la seva feina i la dels seus companys

Efe
1 min

Sant Adrià del BesósRaúl Baena ha entrat a la sala de premsa radiant, feliç, pletòric. "Quan m'ho han dit m'ha agafat per sorpresa, no ho tenia al cap i una cosa així sempre és ben rebuda. És fruit de la meva feina i de la dels meus companys, entre tots ho hem aconseguit", ha assenyalat el jugador.

"Tinc moltes ganes d'aprofitar aquesta oportunitat amb la selecció, però m'ho prenc amb tranquil·litat, encara estic assimilant-ho. Aniré a donar-ho tot, com sempre faig", ha confessat l'espanyolista, que ha recordat totes les persones que l'han ajudat a progressar en la seva carrera esportiva.

Baena, d'altra banda, ha reconegut que van haver-hi contactes amb la Roma: "És cert, però estic molt bé a l'Espanyol, és el club, i també hi ha l'entrenador, que m'ha donat l'oportunitat de complir el meu somni de debutar a Primera i seré aquí fins que ells vulguin. Mai no he tingut problemes amb res".

El migcampista andalús, en aquest sentit, no ha volgut valorar un possible traspàs quan acabi la temporada. "Si arriba el dia i el club em comunica que es necessita una venda i que he de ser jo, seuríem i es parlaria com amb qualsevol persona. Però jo estic content i tinc moltes ganes de seguir treballant", ha apuntat.

En l'àmbit personal, Baena creu que encara no ha mostrat la seva millor versió: "Encara he d'aprendre moltíssim. Estic intentant agafar tots els conceptes que puc de l'entrenador i dels companys. Sóc ambiciós i puc donar més, em queda molt per demostrar al terreny de joc".

stats