Espanyol
Esports Futbol 12/12/2010

Té 4 grogues, però Duscher no es limitarà "en res"

Les baixes de Baena i Javi Márquez, fins ara titulars, obliguen a Aldo Duscher a assumir tot el pes de la contenció al mig del camp de l'Espanyol i, tot i estar amenaçat de sanció per acumulació de targetes, anirà al límit

Natalia Arroyo
1 min

Sant AdriàTambé és un dels jugadors apercebuts de sanció, però deixa clares les seves intencions de cara a Bilbao: "Vull jugar el partit de demà, perquè és el més pròxim. Si guanyem ens posem molt bé a la classificació, i després ja pensarem en el proper. No penso en si tinc quatre grogues, només penso en anar a tot i ajudar l'equip a guanyar. No em limitaré en res". "Estem en una posició tan bona que no volem deixar de pensar en mantenir-nos".

Sobre el rival, ha dit: "L'Athlètic és un gran equip i és un escenari molt bonic per jugar. Seran 3 punts molt importants pel campionat". Ha avisat, a més, que ells busquen molt Llorente, "massa", però està convençut que tindrem "ocasions per marcar".

Sobre la dinàmica guanyadora de l'equip, ha afegit que "l'ambient és molt bo" i tothom està molt "il·lusionat". "Encara queda molta lliga per endavant, i estem tranquils. Els jugadors anem partit a partit, i intentem sumar de 3 en 3, amb molta humilitat". I ha recordat que no poden "abaixar els braços ara i desviar-nos del camí del treball i l'esforç que, no ho oblidem, és el que ens ha portat fins aquí".

stats