Espanyol
Esports Futbol 07/12/2010

Forlín i Víctor Ruíz, apercebuts de sanció pel derbi

A dues setmanes de l'Espanyol-Barça a Cornellà, els dos centrals titulars de Pochettino estan a una groga de perdre's el derbi. Abans, però, toca pensar en l'Athletic

Redacció
1 min

BarcelonaForlín i Víctor Ruíz van aguantar el partit contra l'Sporting sense rebre cap targeta groga. Davant l'Athletic de Bilbao tornaran a tenir una prova important, però hauran d'enfrontar-se a un davanter molt més perillós: Llorente. Amb quatre grogues acumulades, qualsevol amonestació suposaria un partit de sanció que faria que es perdessin el derbi.

En declaracions a l'espai Esports COPE, Forlín ha deixat clar que vol jugar. "Si l'entrenador em necessita, jugaré. Hi ha risc, però el partit de diumenge és tan important com el de Barcelona". I Víctor Ruíz ha reiterat les paraules del seu company. "És una situació complicada, però cal pensar en el partit de diumenge, que ara mateix és el que interessa. Si podem sortir nets tots dos, perfecte, i si no, hi ha altres companys com Jordi Amat que ho poden fer perfectament bé".

stats