Espanyol
Esports Futbol 29/01/2011

Víctor Ruiz tanca l'etapa a l'Espanyol i obre "una nova experiència al Nàpols"

Víctor Ruiz s'ha acomiadat en una darrera roda de premsa, acompanyat del conseller delegat Joan Collet, del tècnic Mauricio Pochettino i del capità Iván de la Peña

Natalia Arroyo
2 min
Joan Collet i Víctor Ruiz.

Sant AdriàJoan Collet ha obert el discurs per "donar les gràcies a Víctor Ruiz pels anys que ha estat al club". "Li desitgem molta sort en aquesta nova aventura. Perdem una gran persona, un gran professional, però ell sap que aquesta sempre serà la seva casa".

En el seu torn, Víctor Ruiz ha explicat que ara és "nou jugador del Nàpols" i que està "content" per aquest gran "repte". "És una nova experiència que crec que pot ser molt bona per a mi. Tinc ganes de començar a jugar, acoblar-me al nou equip", ha dit el central de Sant Feliu.

En unes últimes paraules d'agraïment, ha volgut recordar-se'n de tots aquells que l'han fet "sentir molt bé en aquest temps aquí". "Sense els meus companys no hagués arribat avui fins aquí. No vull oblidar-me ningú, la gent de material, del bar, delegats, entrenadors, afició... m'han ajudat a formar-me com a jugador i persona. A tots ells, gràcies".

No s'ha volgut entrar a valorar les xifres del traspàs i Víctor només ha dit que l'acord "era bo per a les tres parts". És conscient, però, que "hi haurà part de l'afició que estarà trista, i part que estarà feliç, però és que en el futbol, un dia estàs aquí, i un altre no", ha dit, resignat.

Sobre com va viure les negociacions, ha confessat que va estar "intranquil" però que ara està "content i amb ganes de treballar amb els nous companys, amb ambició". "Aquesta és una oportunitat molt bona que vull aprofitar".

La tria entre Fiorentina i Nàpols és un tema "exclusivament esportiu", ha reconegut. Víctor Ruiz va ser rebut com una estrella a Nàpols i el propi protagonista ha confessat que "no s'ho esperava". Està "agraït a la gent i als periodistes per l'acollida" i espera "no decebre'ls".

Víctor no veu cap problema per a la continuïtat del projecte esportiu de l'Espanyol perquè "hi ha molts joves que pugen fort i el millor exemple és el Jordi". Sobre un possible retrobament amb l'Espanyol, ha dit que "seria molt bonic".

"L'Espanyol és casa meva. Porto gairebé vuit temporades aquí. Jo sempre he dit que aquí se m'ha tractat molt bé. Espero mantenir i conservar aquesta relació", ha dit per acabar.

stats