Publicitat
Publicitat

Espanyol

Les federacions de penyes de l'Espanyol i l'Sporting es reserven el dret a denunciar "els acusadors"

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol ha emès un comunicat per condemnar la falta de rigor periodístic que ha afectat el club blanc-i-blau i anuncia que podria acabar emprenent "accions legals"

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol ha emès un comunicat per denunciar conjuntament amb la Federación de Peñas Sportinguistas les acusacions que han implicat els clubs català i asturià en un suposat cas de frau en l'enfrontament de dissabte a Cornellà.

"Donem el nostre suport als dos clubs en totes les accions i mesures legals i institucionals que creguin pertinent prendre per dur els acusadors –siguin dirigents de la LFP, periodistes o mitjans de comunicació– a retractar-se en públic o a sotmetre's a l'actuació dels tribunals".

A més, la FCPE es reserva el dret a prendre "les accions legals oportunes per fer justícia amb els nostres clubs i aficions".

"Ens sentim molt dolguts –afirma el text–. Refusem tots aquells periodistes o mitjans de comunicació que, sense contrastar les notícies, diuen el que volen i creen un greu perjudici sense rebre cap sanció o càstig", denuncien. I reclamen: "Tant de bo, d'una vegada per totes, els difamadors rebin les sancions proporcionals al mal que causen".

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT