Espanyol
Esports Futbol 01/05/2012

Les federacions de penyes de l'Espanyol i l'Sporting es reserven el dret a denunciar "els acusadors"

La Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol ha emès un comunicat per condemnar la falta de rigor periodístic que ha afectat el club blanc-i-blau i anuncia que podria acabar emprenent "accions legals"

Ara
1 min

BarcelonaLa Federació Catalana de Penyes de l'Espanyol ha emès un comunicat per denunciar conjuntament amb la Federación de Peñas Sportinguistas les acusacions que han implicat els clubs català i asturià en un suposat cas de frau en l'enfrontament de dissabte a Cornellà.

"Donem el nostre suport als dos clubs en totes les accions i mesures legals i institucionals que creguin pertinent prendre per dur els acusadors –siguin dirigents de la LFP, periodistes o mitjans de comunicació– a retractar-se en públic o a sotmetre's a l'actuació dels tribunals".

A més, la FCPE es reserva el dret a prendre "les accions legals oportunes per fer justícia amb els nostres clubs i aficions".

"Ens sentim molt dolguts –afirma el text–. Refusem tots aquells periodistes o mitjans de comunicació que, sense contrastar les notícies, diuen el que volen i creen un greu perjudici sense rebre cap sanció o càstig", denuncien. I reclamen: "Tant de bo, d'una vegada per totes, els difamadors rebin les sancions proporcionals al mal que causen".

stats