ESPANYOL
Esports Futbol 05/02/2011

L'Espanyol cau per 3-2 a Almeria per culpa d'una mala primera part

L'Almeria ha convertit en gol les tres ocasions que ha tingut en el primer temps i l'Espanyol ha acusat en excés la diferència. Verdú i Álvaro han marcat els gols dels de Pochettino

David Jover
Ulloa i Galán pugnen per la pilota

BarcelonaL'Espanyol ha perdut contra l'Almeria per 3-2 en un partit que ha tingut dos parts ben diferenciades. En la primera l'Espanyol no ha estat a l'alçada i ha vist com rebia tres gols en tan sols divuit minuts (Marcelo Silva, Uche i Bernardello). No ha estat fins el minut 30 quan ha millorat i de la mà de Joan Verdú ha reduït diferències al 34'. Tot i així ha marxat al descans perdent per 3-1.

A la represa l'Espanyol ha estat molt superior al conjunt andalús i ha estat a punt d'aconseguir la remuntada. El 3-2 d'Álvaro Vázquez al 48' ha fet somiar el conjunt català, però l'Almeria s'ha replegat molt bé i no ha deixat que els de Pochettino poguessin empatar.

Amb aquesta desfeta l'Espanyol perd la cinquena posició en detriment de l'Athletic de Bilbao que ha vençut per 3-0 l'Sporting de Gijón.

Fitxa Tècnica

3-Almeria: Alves, Míchel, Acasiete, Silva, Jakobsen, M Bami, Bernardello, Crusat (Feghouli 83'), Piatti, Uche (Vargas 56') i Ulloa (Goitom 89')

1-Espanyol: Kameni, García, Amat, Galán, Chica, Javi Máquez, Forlín (A.Vázquez 42'), Callejón (Iván Alonso 79'), Luis García (Dátolo 58'), Verdú i Sergio García

Gols: Silva (5'), Uche (6'), Bernardello (18'), Verdú (34'), A.Vázquez (48')

Incidències: Partit disputat a l'Estadi de los Juegos Mediterráneos d'Almeria