ESPANYOL
Esports Futbol 17/04/2011

L'Espanyol i l'Atlètic de Madrid empaten i la lluita per la plaça d'Europa League seguirà igual (2-2)

L'Espanyol ha començat fatal les dues parts, en la primera ha marcat Koke i en la segona, el Kun. Osvaldo, però, ho ha arreglat en ambues ocasions amb dos gols

Adrià Soldevila
2 min
Osvaldo celebra amb els companys el primer gol de l'Espanyol.

BarcelonaL'Espanyol juga davant de l'Atlètic de Madrid un partit decisiu per les aspiracions del conjunt de Pochettino per accedir a la Europa League. Aquesta competició passa per sumar els tres punts avui. I la cosa ha començat francament malament. Un mal refús de Galán ha provocat que la pilota caigués a peus de Koke, que al primer toca ha marcat el primer gol dels visitants, pràcticament a porteria buida. Fins al minut 24 no ha reaccionat l'Espanyol i ho ha fet amb una clara ocasió de Callejón. El madrileny ha xutat dés de la frontal en un mal refús de la defensa matalassera i la pilota ha passat fregant el pal esquerre de la porteria de De Gea. En el 39 de la primera, després d'una excel·lent passada llarga, Osvaldo ha rematat i en rebot en Perea ha entrat a l'interior de la porteria de l'Atlètic de Madrid, fent així el gol de l'empat.

La segona part ha començat igual que la primera i al minut 2, el Kun Agüero ha guanyat per velocitat a Javi Chica i amb molta classe ha picat la pilota per sobre Kameni, fent el segon gol de l'Atlètic de Madrid. Al 13, però, Osvaldo ha tornat a empatar el partit, amb un preciós cop de cap a passada de Joan Verdú. L'Atlètic de Madrid ha tingut l'opció al minut 70 de fer el tercer gol, però Kameni ha salvat una rematada de cap a l'interior de l'àrea petita i el partit ha acabat amb l'empat, un resultat just pels mèrits dels dos equips.

2 Espanyol - 2 Atlètic de Madrid

Espanyol: Kameni; Galán, Raúl Rodriguez, Amat, Chica; Javi Lopez, Verdú; Luis García (Javi Márquez, 60'), Callejón (Álvaro, 70'), Ivan Alonso (Rui Fonte, 82') i Osvaldo.

Atlètic de Madrid: De Gea; Perea, Godin, Ujfalusi, Filipe Luis; Tiago, Mario Suárez; Reyes, Koke (Raúl García, 41'); Kun Agüero i Diego Costa (Juanfran, 80').

Àrbitre: Mateu Lahoz (col·legi valencià). T.G: Amat i Chica (Espanyol); Reyes, Suárez, Tiago, Raúl García i Filipe Luis (Atlètic de Madrid).

Gols: 0-1 (1') Koke. 1-1 (39') Osvaldo. 1-2 (48') Agüero. 2-2 (58') Osvaldo.

Assistència: 36.000 espectadors

stats