ESPANYOL
Esports Futbol 20/03/2011

L'Espanyol perd a La Rosaleda davant del Màlaga, en un partit marcat pels greus errors defensius (2-0)

Pochettino ha confiat en Osvaldo per remuntar i l'ha fet entrar a falta de 30 minuts per al final del partit, sense que l'argentí hagi tingut cap opció per a marcar

Adrià Soldevila
Javi López es queixa d'una falta d'Eliseu.

BarcelonaEl partit a La Rosaleda ha començat puntual, a les 5 de la tarda. En una de les primeres oportunitats, el jove central de l'Espanyol, Jordi Amat, no ha encertat a refusar una pilota llarga i Rondón ho ha aprofitat per marcar el primer gol del partit, amb un xut fort i col·locat. Al minut 25, Portillo ha fet una jugada per la banda dreta i la seva centrada ha estat rematada pel mateix jugador, i han marcat el segon del partit. I un minuts deprés hagués pogut tancar el marcador definitivament el conjunt local, quan, en un altre error d'Amat, Rondón s'ha quedat sol davant de Kameni, però el porter camerunès ha aconseguit refusar el xut. Deu minuts després, en una altra gran oportunitat pel Màlaga, Kameni ha tornat a salvar l'Espanyol, refusant en dues ocasions els remats del conjunt visitant.

A l'inici de la segona part, una centrada de Jordi López ha estat rematada per Sergio García, però, quan es dirigia a porteria, ha estat interceptada pel braç de Weligton, sense que l'àrbitre Delgado Ferreiro hagi assenyalat res. Al minut 60, Pochettino ha decidit tornar a comptar amb Osvaldo sobre el terreny de joc, per intentar la remuntada, amb mitja hora per davant. Al 69, Galán ha agredit Weligton, amb un cop de colze a la cara, però l'àrbitre tampoc ha volgut saber res de la jugada i no ha amonestat el jugador blanc-i-blau. L'Espanyol ha seguit buscant la zona ofensiva, però el conjunt de Pochettino ha estat poc precís i qui ha seguit creant ocasions ha estat el Màlaga, només frenat per un Kameni molt concentrat. Al final, l'Espanyol ha sumat una nova derrota, la cinquena en vuit partits.

2 Màlaga - 0 Espanyol

Màlaga: Caballero, Gámez, Demichelis, Weligton, Eliseu, Portillo (Sandro Silva, 74'), Recio, Apoño, Duda, Seba (Juanmi, 78') i Rondón (Maresca, 88').

Espanyol: Kameni, J. López, Amat, Galán, D. Garcia; Baena, Verdú; Luis García (Eric López, 86'), Sergio García (Thievy, 72'), Álvaro (Osvaldo, 60') i Iván Alonso.

Gols: 1-0 (7') Rondón. 2-0 (25') Rondón.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc). T.G: Rondón (Màlaga); Sergio García i Amat (Espanyol)