ESPANYOL
Esports Futbol 20/03/2011

Pochettino: "Si als primers minuts haguéssim estat més sòlids el resultat hauria estat diferent"

Mauricio Pochettino ha destacat a la roda de premsa els errors del seu equip, que han suposat encaixar els dos gols i no poder remuntar a la segona part

Adrià Soldevila
1 min
Pochettino dóna instruccions en el partit contra el Màlaga.

BarcelonaEn la roda de premsa posterior al partit, Mauricio Pochettino ha confirmat el mal partit del seu equip i ha destacat que "si als primers minuts haguéssim estat més sòlids el resultat hauria estat diferent". El tècnic ha continuat dient que "a la primera part ens ha faltat intensitat per connectar el mig del camp amb la davantera" i "hem estat imprecisos en atac i això també ha dificultat el joc ofensiu", fet que ha suposat la poca creació d'ocasions.

Referint-se a les derrotes fora de casa, Pochettino ha volgut destacar la similitud entre tots els equips, exceptuant Barça i Madrid: "Si traiem el Barça i el Madrid, els altres equips estem en la mateixa situació. Ens fem forts a casa i fora de casa ens costa molt guanyar."

Per acabar, el tècnic argentí ha volgut elevar el joc del Màlaga i ha opinat sobre la seva recta final de lliga, destacant que "hem perdut davant d'un rival en una situació complicada, però que amb la plantilla i el cos tècnic que té, segur que se'n surt".

stats