ESPANYOL
Esports Futbol 24/04/2011

Pochettino: "L'equip ha donat la cara, per això el cabreig que porto avui és bastant gran"

El tècnic de l'Espanyol ha sortit força enfadat amb el resultat d'avui al Molinón, davant l'Sporting i sobretot molest amb l'efectivitat dels seus homes atacants

Redacció
1 min
Pochettino dóna instruccions en el partit contra el Màlaga.

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Mauricio Pochettino, ha sortit en la roda de premsa posterior al partit d'avui molt enfadat amb el resultat. Segons Pochettino, "l'equip ha donat la cara, ha jugar a futbol, ha tingut ocasions per marcar, per això el cabreig que porto avui és bastant gran". El tècnic també ha destacat que "l'Sporting només ha tingut una ocasió, que ha transformat en gol, i no ha fet mèrits suficients per posar-se davant en el marcador".

p { margin-bottom: 0.21cm; } El tècnic argentí estava francament molest amb l'efectivitat en atac del seu conjunt i ho ha fet evident quan ha dit que "Si no ets efectiu davant la porteria rival es difícil que sumis punts" i quan se li ha preguntat per l'error defensiu del gol, ha contestat que "com hi ha errors defensius, també hi ha errors en atac. Es poden catalogar de la mateixa manera. En altres ocasions hem tingut més efectivitat, però aquesta vegada no la hem tingut."

Pochettino, finalment, s'ha enfadat amb un company periodista que li ha preguntat per la recuperació de Javi Márquez i els 45 minuts jugats avui: "Si hagués cregut que estava llest per sortir d'inici, hagués sortit. Agafar el ritme una altra vegada no és fàcil. Et responc perquè sóc educat, però ja està bé de buscar el conflicte aquí. És una decisió únicament esportiva, et vaig dir que per 45 minuts podia, però no per 90."

stats