ESPANYOL

L'Espanyol ha trencat la mala ratxa de quatre derrotes consecutives

Pochettino: "Hem jugat amb ansietat per trencar aquesta ratxa negativa"

El tècnic argentí de l'Espanyol ha destacat la millora del joc del seu equip i ha valorat molt positivament la segona part disputada pels seus homes aquesta tarda

Mauricio Pochettino ha sortit a la roda de premsa posterior al partit molt content per l'actuació dels seus jugadors, aquesta tarda, davant la Reial Societat. El tècnic ha destacat la recuperació de l'equip per trencar la ratxa negativa de quatre jornades sense sumar cap punt i ha confessat que el seu equip "ha jugat amb ansietat per trencar aquesta ratxa negativa".

"Era necessari tallar la dinàmica negativa. Era comprensible la precipitació en certs moments per l'ansietat de treure resultats positius, però després del descans hem corregit alguns aspectes. La gestió de la pilota era la correcta i hem recuperat les nostres senyes d'identitat", ha insistit l'argentí.

El tècnic ha valorat la victòria defensant que " La Reial Societat és un rival amb molta intensitat i molt ben treballat , per això li dono molt mèrit, a això . Tots han acabat exhausts per les seves actuacions a nivell individual i col·lectiu i és just reconèixer el gran paper que han fet " .

Més continguts de