ESPANYOL
Esports Futbol 26/02/2011

Tamudo admet haver viscut un partit "molt especial" en la seva tornada a Cornellà-El Prat

Raúl Tamudo ha destacat a la zona mixta de l'estadi blanc-i-blau que la seva tornada no ha tingut cap mena de morbo i li ha desitjat el millor al seu exequip

Redacció
1 min

BarcelonaRaúl Tamudo, davanter de la Reial Societat, ha confessat a la zona mixta de Cornellà-el Prat que ha viscut un partit "molt especial" en tornar a l'estadi del seu antic club, l'RCD Espanyol, en el qual va marcat 129 gols en 340 partits i que va deixar la temporada passada de forma polèmica.

"No hi havia cap morbo per a mi. L'únic que hi ha hagut és el que ha posat la premsa", ha apuntat el futbolista català. "Ha estat un partit molt especial per a mi i se m'ha fet rar enfrontar-me al que ha estat el meu equip durant tants anys", ha asseverat el davanter, actual màxim realitzador del bloc donostiarra.

Tamudo ha girat full a la seva sortida polèmica de l'Espanyol per un encreuament de declaracions entre el mateix futbolista, el seu representant i la directiva blanc-i-blava en la qual s'acusaven de voler trencar la seva relació contractual d'aleshores: "A mi el que m'agrada és jugar a futbol, cosa que l'any passat no vaig poder fer". El punta de la Reial ha lamentat el resultat ampli amb el qual la Reial Societat torna a Sant Sebastià (4-1): "És una pena perquè eren tres punts importants per a nosaltres".

Tamudo ha vist "molt bé l'Espanyol" i li ha desitjat "el millor". El golejador txuri urdin s'ha canviat la samarreta amb el davanter periquito Álvaro Vázquez.

stats