ESPANYOL
Esports Futbol 22/05/2011

Chica: "L'Iván ho ha donat tot per aquest club. S'ha retirat després de 2 anys sense jugar regularment"

Tots els futbolistes han elevat a la zona mixta el seu capità, Iván de la Peña, després de decidir retirar-se avui a Cornellà-El Prat, davant el Sevilla

Adrià Soldevila
1 min
Osvaldo celebra el seu gol contra el Sevilla amb Ivan de la Peña.

BarcelonaEls jugadors de l'Espanyol han sortit a la zona mixta de Cornellà-El Prat i han elevat considerablement el seu company i capità perico, Iván de la Peña, després d'haver jugat els últims minuts com a jugador blanc-i-blau.

Javi Chica, el primer en fer declaracions, ha dit que De la Peña "ho ha donat tot per aquest club. Ha decidit retirar-se després de 2 anys sense poder jugar amb regularitat" i que "aquesta temporada l'equip mereixia acomiadar-se de l'afició de bona manera i ho hem fet amb l'homenatge a Iván". El lateral, però, també ha parlat del seu futur, insinuant que no seguirà a l'entitat. "Potser ha estat el meu últim partit, no ho se encara. No he signat res i ara li toca al club. Fa dos anys també acabava contracte, però va ser diferent."

Qui també ha parlat deu seu futur ha estat David Garcia, molt decepcionat després de no haver jugat ni un minut: "Podia haver jugat uns minuts, però no ha estat així. El club no m'ha confirmat res. No sé que volen fer. Sé que hi ha moltes possibilitats de no renovar, però no perdo l'esperança." David Garcia també ha parlat d'Iván de la Peña, del qual ha destacat que "és un dia molt important per a ell. És únic amb el seu futbol, les seves passades i la seva visió de joc. Costarà molt tornar a veure un jugador similar".

stats