Futbol Femení
Esports Futbol 28/07/2011

Talent japonés per reforçar el femení de l'Espanyol

El nou tècnic de l'Espanyol femení, Luis Carrión, té a prova a una jova jugadora de 18 anys, internacional en les categories inferiors del Japó i que va ser finalista en el passat Mundial sub-17 disputat a Trinitat i Tobago

Natalia Arroyo
1 min
Haruna Kawashima, a les oficines de l'Espanyol.

BarcelonaEl futbol femení està de moda després de l'èxit del recent Mundial d'Alemanya que el Japó va guanyar als penals contra els Estats Units i ara és l'Espanyol qui vol trencar fronteres. L'equip que, des d'aquesta temporada, entrenarà Luis Carrión, ha començat la pretemporada amb una incorporació de luxe: la jugadora japonesa Haruna Kawashima, de divuit anys, que estarà a prova les properes dues setmanes abans de confirmar si serà o no blanc-i-blava.

Kawashima (12/04/1993) és una mitjapunta de molta qualitat, molt tècnica i que exemplifica a la perfecció l'habilitat i talent mostrat per les nadeshiko durant la Copa del Món d'Alemanya fa tot just uns dies. Per les seves botes va passar bona part del joc que va fer de la selecció sub-17 japonesa, finalista del passat Mundial sub-17 a Trinitat i Tobago el 2010.

La plantilla està il·lusionada amb el nou projecte que va arrencar dilluns amb el primer entrenament a Sant Adrià i que aposta per la continuïtat de l'experimentada columna vertebral de l'equip i l'aportació de les joves del planter, a més de Mari Paz, únic fitxatge confirmat fins el moment. Juntament amb Kawashima, altres futbolistes estan fent la pretemporada per convèncer el cos tècnic abans de fitxar pel nou Espanyol 2011/12.

stats