Espanyol
Esports Futbol 22/04/2011

Javi Márquez: "Sumar a casa és important però no renunciem a res fora"

El migcampista ha destacat avui la importància dels tres partits que té el club al seu estadi, encara que ha assegurat que el vestidor sortirà a totes en els desplaçaments, començant pel partit contra l'Sporting

Efe
1 min
Javi Márquez lluita una pilota amb Markel Bergara. ALBERT GEA / REUTERS

Sant Adrià del BesósJavi Márquez ha parlat avui en roda de premsa i ha dit: "Tots els partits que queden són decisius i intentarem treure un bon resultat a Gijón per poder seguir en posicions europees. Si a casa no se sumen punts haurem de treure'ls fora i sabem que podem sumar a domicili, no renunciarem a res", ha confessat el català després de l'entrenament.

El futbolista és conscient de la fortalesa de l'Sporting de Gijón a El Molinón: "És un equip molt fort, complicat i que treballa molt bé. Però les estadístiques estan per trencar-se i tenim moltes ganes i il·lusió per fer un bon partit i tornar amb tres punts que serien molt importants per a nosaltres".

Sobre les seves molèsties al turmell esquerre, Javi Márquez ha explicat que les seves sensacions milloren. "M'he trobat millor que altres vegades i m'estic entrenant amb normalitat amb la resta del grup. Espero que cada vegada pugui estar una mica millor del turmell d'aquí al final de temporada", ha apuntat.

Finalment, el migcampista no ha volgut valorar la seva suplència diumenge passat contra l'Atlètic de Madrid: "No tinc res a dir sobre això. Era dins la convocatòria i per tant podria jugar de titular però són decisions que no prenc jo, les ha de prendre l'entrenador".

stats