Espanyol
Esports Futbol 15/11/2012

Collet presenta el seu projecte esportiu amb Iñaki Pérez, Morales i Lardín

En cas de victòria, Iñaki Pérez serà el nou conseller responsable de l'àrea esportiva, Morales s'ocuparia de la part financera del futbol base i Lardín seria en el nou coordinador del planter

Efe
2 min
Joan Collet, al programa 'Hat Trick Espanyol' d'Esport3

BarcelonaEl conseller delegat de l'Espanyol, i candidat a president, Joan Collet, ha presentat aquest dijous en un hotel de Barcelona el seu projecte esportiu, que comptarà amb la gestió dels exjugadors de l'entitat Iñaki Pérez, Ángel Morales i Jordi Lardín.

En cas de victòria, Iñaki Pérez es convertiria en el nou conseller responsable de l'àrea esportiva i enllaçaria aquesta parcel·la amb la directiva. Morales s'ocuparia de la part financera del futbol base i, finalment, Lardín seria en el nou coordinador del planter. No canviarien ni el director esportiu, Ramon Planes, ni el tècnic, Pochettino.

Lardín ha reconegut que el seu anterior treball en una agència de representació de jugadors "era totalment incompatible" i que després de posar "en la balança" les dues opcions es va decantar per l'Espanyol. "La meva única il·lusió ara mateix és crear el millor futbol base de la història del club. És complicat però tenim planter", ha dit.

Iñaki, de la seva banda, ha apuntat que al voltant d'un "70%" dels jugadors del primer equip ha de ser del planter. A més, ha explicat que en cas d'ocupar el càrrec no s'empararà mai "en el que ha passat anteriorment" i que si entren en la directiva es quedaran amb el millor que es trobin.

Morales ha reconegut que la prioritat del planter "és formar jugadors per al primer equip". L'exjugador treballaria "a les ordres dels entrenadors i també de Lardín". "Vaig ajudar l'Espanyol des de la gespa i ara vull fer-ho des dels despatxos. Tots tenim la intenció de fer el millor equip possible", ha indicat.

Collet, a més, ha comentat la inclusió de la figura de l'excapità Raúl Tamudo en la campanya d'Oliveró: "El perill de les eleccions és que a vegades fem les coses sense pensar en les conseqüències. Oferir-li un càrrec és incoherent", ha dit.

La relació entre Tamudo i Pochettino, com a jugador i tècnic, va tenir episodis tensos. "Si el que fem en unes eleccions tan importants és per venjança, anem malament. I si les fem per donar un cop d'efecte, doncs també. Potser jo hagués pogut cridar Zidane... Les coses has de fer-les convençut i hi ha elements que, o encaixen, o no encaixen", ha afegit el conseller delegat.

stats