Espanyol
Esports Futbol 02/09/2011

Collet repassa la gestió del club i critica Osvaldo: "No mereixia vestir la samarreta de l'Espanyol"

El conseller delegat de l'Espanyol ha assegurat que el deute de l'entitat "s'ha rebaixat moltíssim". També ha comentat les sortides de Callejón, Luis García i Osvaldo i ha dit que el club es planteja un fitxatge després de la lesió de Mattioni

Efe
2 min
Joan Collet ha valorat la situació econòmica del club.

Cornellà de LlobregatJoan Collet ha assegurat en una roda de premsa aquest migdia, que el deute del club "s'ha rebaixat moltíssim". També ha explicat les sortides de Callejón, Luis García i Osvaldo, al qual ha criticat durament, i ha dit que el club es planteja un fitxatge després de la lesió de Mattioni.

Els problemes al lligament encreuat anterior del genoll dret de Mattioni mantindran de baixa uns sis mesos el lateral dret, per la qual cosa l'Espanyol es planteja fitxar un altre jugador. "Tenim aquesta opció. És un problema de llarga durada, però ara hem d'estudiar les possibilitats", ha subratllat el dirigent blanc-i-blau.

Retrets a Osvaldo

Collet ha criticat l'actitud del davanter Pablo Daniel Osvaldo abans de ser traspassat al Roma, perquè va viatjar a Itàlia sense permís: "Ha faltat al respecte als tècnics que van confiar en ell, també als directius del club que van fer possible la seva arribada des del Bolonya i a tota l'afició de l'Espanyol".

Joan Collet, a més, ha anat més enllà i s'ha posat a la pell dels milers de seguidors decebuts amb el seu antic davanter centre. "Com a periquito estic convençut que Osvaldo no es mereixia vestir la samarreta del nostre club". L'operació es va tancar per 15 milions més 2,5 en variables.

Les vendes de Callejón i Luis García, i les ofertes per Verdú

Sobre la venda de Callejón al Madrid, Collet ha apuntat que el club "no podia dir que no; li quedava un any de contracte". També ha revelat que el Rubin Kazan va fer una oferta de cinc milions per Verdú i ha destacat que des "del primer moment" van remetre als russos i al Vila-real, un altre interessat, a la seva clàusula, vuit milions.

Des del club, a través del seu conseller delegat, han insistit que la sortida de Luis García al Saragossa va ser una petició del mateix davanter asturià: "El jugador ens va demanar que li donéssim aquesta facilitat i vam decidir acceptar-la, però si el club hagués volgut que seguís li hauria ofert renovar".

stats