Espanyol
Esports Futbol 29/04/2012

Verdú: "Els primers decebuts som nosaltres. L'equip està tocat"

El migcampista de l'Espanyol reconeix que la derrota contra l'Sporting deixa Europa pràcticament impossible, però avisa que mentre hi hagi opcions matemàtiques, l'equip "lluitarà per aconseguir" l'objectiu

Efe
1 min
Verdú lamenta una ocasió de gol fallada contra l'Sporting

Cornellà de LlobregatJoan Verdú ha reconegut que després de la derrota contra l'Sporting, que els deixa virtualment sense possibilitat d'arribar als llocs europeus "l'equip està tocat" i que els primers decebuts són els propis jugadors.

El migcampista català ha promès esforç fins al final de temporada. "No podem enganyar-nos a nosaltres mateixos ni a ningú. Depenem d'altres, però si hi ha una mínima possibilitat, per remota que sigui, l'equip lluitarà per aconseguir-ho", ha comentat.

Verdú s'ha mostrat autocrític pel partit d'ahir. "Ja sigui per l'ansietat, per les ganes de fer-ho bé... no vam estar al nivell que volíem", ha apuntat. A més, ha estès aquesta reflexió a tota la temporada: "Per moments, en alguns partits, ens ha faltat intensitat, concentració o estar més ficats".

De tota manera, el jugador blanc-i-blau ha insistit que "no es pot tirar per la borda la feina de tot un any" i s'ha mostrat esperançat per treure alguna cosa positiva en el derbi contra el Barça. "És un partit especial i si aconseguim alguna cosa és una alegria que li podem donar a l'afició i a nosaltres mateixos", ha asseverat.

D'una altra banda, Verdú ha subratllat la importància de Cornellà-El Prat tot i els últims resultats: "Segueixo confiant en el nostre estadi, aquí és on fem el nostre millor futbol i ens sentim més còmodes". Finalment, el migcampista ha descartat que els problemes extraesportius de l'última setmana hagin afectat el grup.

stats