Espanyol
Esports Futbol 16/04/2012

Verdú: "Ens hem reenganxat a la lluita per Europa i hem de seguir així"

El migcampista de l'Espanyol celebra l'efectivitat de l'equip davant el València i assegura que el grup està treballant igual en les últimes setmanes independentment de si està més amunt o avall en la classificació

Efe
1 min
Verdú intenta prendre-li una pilota a Mehmet Topal

BarcelonaJoan Verdú s'ha mostrat avui molt satisfet per la contundent victòria del seu equip contra el València (4-0) i ha apuntat que després d'una mala ratxa de resultats s'han "reenganxat a la lluita per Europa" –ara a un punt de distància– i que "cal seguir així".

El futbolista ha explicat que l'Espanyol sempre ha apostat per la mateixa filosofia de treball malgrat els canvis constants en la classificació, a causa de la quantitat d'equips ficats en la pugna per Europa: "Aquí es passa molt ràpid del millor al pitjor, però nosaltres sempre hem mantingut la mateixa línia de treball", ha assegurat.

Verdú ha destacat especialment la millora de l'equip en el pla ofensiu, i ha destacat que "vam marcar les oportunitats que vam tenir i estic molt content. Durant la setmana, ja havíem parlat entre nosaltres que havíem d'intentar xutar més a porteria. Vam fer un partit molt seriós contra el València i ens vam merèixer la victòria", ha afirmat.

Personalment, el migcampista ha recordat el seu gol d'ahir, un excel·lent xut des de fora de l'àrea que va acabar entrant per l'escaire. "Em va sortir millor del que m'esperava. Em van tapar i vaig haver de llançar amb la cama esquerra, encara que no era la meva primera intenció. Estic content per ajudar l'equip", ha comentat.

stats